Свет
16. November 2017 - 21:38

Страшни предвидувања на баба Ванга за 2018 година: Ќе се случат три пресврти

За 2018 година, најголемата пророчица, Баба Ванга предвиде дека Кина ќе стане светска сила и дека ќе биде најмоќна држава во светот. Тоа може да придонесе за големи промени на политичката сцена. Тоа значи дека САД и Русија повеќе нема да се важни играчи.

Новата ситуација може да биде од корсит на земјите кои се во добри односи со Кина.

Баба Ванга исто така предвиде дека од следната година државите нема да ескплотирани, туку сами ќе бидат експлотатори. Друга промена која се случи е промена на орбитата на Земјата. Тоа нема да се забележи во почетокот, но со тек на времето ќе биде воочливо.