Македонија
25. March 2019 - 13:19

Страшна сообраќајна несреќа на скопска обиколница

На Фејсбук групата „Ѕид на сообраќајниот срам“  е објавена фотографија од сообраќајна несреќа која се случила пред неколку минути на скопската обиколница.

Станува збор за судир, како што се гледа на фотографијата помеѓу две или повеќе возила, а во написот на истата стои дека возачот е добро.

Точната локација на сообраќајната несреќа е Скопје Исток.