Џет-Сет
16. March 2016 - 11:06

Страшна несреќа доживеа Анета Молика

Популарната фолк пејачка Анета Мицевска и членовите на групата „Молика“ пред неколку дена доживеаа непријатна случка пред настапот во Прилеп.
 Анета и момците од Молика натоварени со инструменти и стиснати еден до друг се заглавија во лифт, а фотографиите од непријатната случка ги објавија на социјалните мрежи.