Македонија
3. April 2017 - 9:45

Страшна глетката на Скопска Црна Гора - пожарот се шири

Голем пожар веќе два дена беснее на Скопска Црна Гора и се повеќе се шири. На планината може да се види како гори цел обрач. Противпожарната бригада е на терен и се труди да ги совлада пламените јазици.

Погледнете ја сликата: