Македонија
21. April 2016 - 17:28

Страотна сообраќајка на патот Росоман - Кавадарци, сообраќајот во прекин

Поради сообраќајна несреќа на патот Росоман-Кавадарци сообраќајот е во прекин во двата правца.

Соораќајната несреќа се случила во 16:20 часот кај местото Северова Падина. На местото на несреќата се врши увид.