Македонија
3. August 2020 - 11:53

Стотици млади на журка во Охрид за време на пандемија

Видео од луда журка на Градиште е објавена на социјалните мрежи. На видеото се гледа толпа млади како се забавуваат без почитување на протоколите за време на пандемија.