Живот
19. October 2015 - 9:28

Стефани ја напушти куќата на Големиот Брат!

По повеќе од 40 дена, Стефани Баниќ по неколку дена размислување доброволно ја напушти куќата на Големиот брат. 
 
Претходната недела Стефани истакна дека не може повеќе да издржи затворена во четири ѕида и побара да разговара со психолог, што и беше дозволено.
 
Откако во средата побара од Големиот брат да ја напушти куќата, тој и даде 24 часа за да размисли за својата одлука.
 
По инсистирањето на останатите станари, Стефани сепак остана во куќата. Но, ситуацијата во куќата не се промени, односот со Ервин се заостри, нивната романтика згасна а тоа беше премногу за Стефани.
 
Таа исто така имаше можност да разговара со својата мајка, а на крајот се одлучи да ја напушти куќата.
 
Оваа одлука предизвика тага и незадоволство меѓу станарите, а особено емотивен беше Раде кој се расплака.
 
Стефани сигурно ќе ја паметиме како една од најживописните станари во овогодинешното издание на Големиот брат.