Фудбал
29. August 2017 - 14:21

Ставрев ќе и суди на големата Франција!

Македонија ќе има свој претставник во судиите во Тулуз на 3. септември. Александар Ставрев заедно со неговите помошници Костадинов и Кировски, ќе ја делат правдата на квалификацискиот натпревар помеѓу Франција и Луксембург.