Живот
13. March 2016 - 11:37

Ставила огледало пред тигар - Погледнете ја неговата реакција!

Што се случува кога животните ќе се погледнат во огледало?

Екипата на “Big Cats Rescue”, која досега спаси многу диви животни, направи интересен експеримент кој стана вистински вирален хит. Погледнете...