Живот
17. November 2015 - 21:51

Стави весници во патиките, а кога ќе видите зашто и вие ќе го направите истото!

Доколку имате обувки со нешто послаб квалитет, а времето дождливо секоако ќе дојде до пропуштање.
 
За да ги исушите влажните обувки, ставите весници кои ќе ја впијат влагата. Исто така, кога ќе дојде зима греењето и изолацијата ќе ја подобрите така што ќе ставите фолија со меурчиња на прозорите.
 
Замаглувањето нана ветробранското стакло од автомобилот ќе го спречите со нанесување на паста за бричење.
 
Во продолжение погледнете го видеото и пробајте да примените некои од овие корисни совети: