Живот
1. August 2016 - 11:39

Стави тоалетна хартија во врела вода а тоа што го направи ќе ве воодушеви

Амбер Мајлс е воен ветеран. Taa паднала во депресија и не била во можност да работи поради својата болест - мултипле склероза. Еден ден таа пребарувала на интернет и пронашла интересно натпреварување, каде луѓето барале некој да напрааи венчаница од тоалетна хартија.
Таа истиот момент го пронашла своето ново хоби а како изгледа тоа погледнете во видеото: