Живот
4. July 2015 - 14:41

Стави тоалетна хартија во врела вода - тоа што го направи ќе ги воодушеви сите девојки

Амбер Мајлс е воен ветеран. Taa паднала во депресија и не била во можност да работи поради својата болест - мултипле склероза. Еден ден таа пребарувала на интернет и пронашла интересно натпреварување, каде луѓето барале некој да напрааи венчаница од тоалетна хартија.
Таа истиот момент го пронашла своето ново хоби а како изгледа тоа погледнете во видеото: