Бизарно но вистинито
12. February 2018 - 13:37

Стави кафез на главата, клучот го има сопругата, а причината зошто го носи е урнебесна!

Страсните пушачи кога ќе одлучат да ги фрлат цигарите имаат голем проблем при одвикнувањето.

Користат разни методи, слушаат совети од околината, користат разни апчиња против пуштење, фластери, но кога ништо не помага, пристапуваат кон радикални методи.

Турчин кој се одлучи за радикален метод на одвикнување од пушење стана хит на социјланите мрежи.

Тој на себе си стави кафез на глава, а клучот од него го има сопругата. Го отклучува само кога треба да јаде.