Живот
17. November 2015 - 15:32

Стави кафе под очите - Погледнете го овој феноменален резултат!

Дали се сеќавате кога последен пат сте се разбудиле свежи  и наспани, без оние ужасни темни кругови пред очите?
 
Не се сеќаваме ниту ниe. Еве еден трик кој нема да ви обезбеди повеќе сон, но сигурно ќе направи да изгледате подобро.
 
Се што ви е потребно може да го најдете во вашата кујна.

Ново на Сител