Живот
16. July 2018 - 19:02

Ставете посолен лимон покрај креветот пред спиење – Нема да верувате какво дејство има

Се што треба да направите е да пресечете еден лимон на четири дела да го ставите во чинија и да го посолите па да го поставите веднаш до вашиот кревет. Ова треба да го повторувате секоја вечер – резултатот е неверојатен.

Еве што се случува:

Ова комбинација го олеснува дишењето, посебно за луѓето кои патат од асма, алергија или се настинати.

– Крвниот притисок се нормализира

– Лимонот ги одбива инсектите, меѓу кои и комарците
– Нема засипнат глас наутро
– Мислите наутро се побистри
– Ќе се разбудите побрзо без кафе
– Просторијата мириса свежо