Џет-Сет
14. February 2016 - 10:42

Старлетите под нож, нема да верувате што оперираа Наташа и Тамара

Српските старлети Наташа Шавија и Тамара Ѓуриќ неодамна се оперираа.

Според извор од една белградска приватна клиника, учесничките во реланото шоу направиле итен хируршки зафат наречен ларингектомија.

-Штом се објави дека Шавија и Ѓуриќ сакаат да се занимаваат со пеење, екипа на добронамерни луѓе ги донесе во нашата клиника. Овде овие две старлети ги оперираа гласните жици или стручно речено ларигектомија Зафатот како што очекувавме беше многу едноставен, па не постоеше никаков ризик за пациентките. Се помина брзо и во најдобар ред. Како што отворија уста, констатиравме дека се оперирани од пеење, па затоа им ги затворивме и ги пуштивме дома, открива извор од клиниката и додава дека нема да прежали што една таква интервенција не му успеала.

Foto Marina Lopičić