Македонија
19. January 2016 - 14:03

Старица почина по пожарот во Пензинионерскиот дом во Скопје

Во врска со пожарот кој избувна на 15.јануари годинава околу 18:15 часот во Скопје, на ул .„Ангел Димовски“ во стан во Пензионерскиот дом при што со повреди се здоби З.М.(83) поради тежината на повредите (изгореници) и вдишување на чад на 18.01.2016 година, околу 02,00 часот починала.

Телото на починатата е предадено во Институт за судска медицина и вештачење за обдукција.