Џет-Сет
12. November 2016 - 13:20

Станија објави фотографија на која е потполно гола

Се чини дека Станија откако влезе во музичките води го смени стилот на фотографиње.
 
Таа почна да става малку повеќе облека на себе.
 
Сепак повторно е онаква каква што ја знаеме и успеа да го запали Инстаграм.
 
Постави фотографија на која е потполно гола.