Бизарно но вистинито
17. July 2017 - 14:11

Станале од спиење и останале во шок - Сосед во шталата им ја силува кравата

 
Семејството Спахиќ останало во шок кога видело дека нивниот сосед во шталата им ја силува кравата. 
 
- Го видов соседот како ја силува кравата. Се качи на канта, ги спушти панталоните а неа опашот и беше кренат. Јас му реков што правиш, а тој не се засрами, се облече и си отиде, вели Халима Спахиќ од Босна за Дневни Аваз.
 
Нив ги разбудило лаењето на кучето, а кога виделе што ги чека во шталата се шокирале.