Џет-Сет
20. May 2018 - 19:23

Стана кралска снаа па сега и е забрането ова: Меган не смее да ги прави овие нешта

Откако Меган стана кралска снаа, за тоа мора да плати одредена цена, па сега и се забранети многу нешта.

Имено, забрането и е да прави селфи, па иако до сега беше голем љубител на социјалните мрежи, сега не смее да става слики од себе и семејството.

Не смее да излегува сама во јавност, без роднина,пријател или обезбедување, а не смее ни да дава автограми.

Не смее да има Инстаграм, фејсбук или Твитер, не смее да гласа, ниту да носи провокативна облека.

Не смее да носи темен лак за нокти, бидејќи секогаш мора да е отмена.

Не се пожелни ни високи потпетици, односно на полна пета, не смее да носи голема ташна, даоди на модни настани, ниту да ги прекрстува нозете.