Џет-Сет
19. February 2018 - 11:35

Српскиот пејач тајно се ожени- наместо одело и венчаница со сопругата се облекоа вака

Алекса Перовиќ кој го гледавме во Гранд и Икс-Фактор, ги изненади сите кога откри дека чека бебе на 21. година, а сега се ожени, но наместо одело и венчаница, тој и сопругата носеа хит блузи.
 
Со бели маички на кои пишува младоженец и невеста, тие се заколнаа на вечна љубов.