Џет-Сет
31. May 2016 - 9:24

Српската пејачка на која и почина сопругот повторно ќе се мажи?!

Фолк пејачката Гога Секулиќ која помина низ пекол во животот кога го загуби својот сопруг, конечно застана на нозе, почна да пее, да настапува и да го живее животот одново. Пејачката беше гостинка на свадба, а таму токму таа застана во првите редови да го фати бидермаерот, и тој дојде во нејзините раце.

Познато е дека таа беше во брак со Игор Рамовиќ кој почина од тешка болест по само неколку месеци. Ужалената вдовица потоа имаше проблеми и со свекрвата, а откако помина бродоломот, можеби овој букет ќе и донесе повеќе среќа во животот.