Македонија
14. November 2017 - 9:16

Средба на националните координатори за борба против троговија со луѓе во ЈИЕ

Средба на националните координатори за борба против трговија со луѓе во Југоисточна Европа ќе се одржи денеска во Скопје. 

На средбата ќе се обрати македонската национална координаторка за борба против трговија со луѓе и државен секретар во Министерството за внатрешни работи, Магдалена Несторовска.

Поздравен говор на почетокот на средбата ќе има заменик-министерот за внатрешни работи Агим Негиум.