Бизнис
9. јуни 2017 - 9:13

Средба на министерот Николовски со повеќе земјоделски здруженија

Во Министерството за земјоделство денеска ќе се одржи состанок со претставници од повеќе земјоделски здруженија. 

На состанокот, како што е најавено, ќе присуствува министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, а ќе се разговара за повеќе прашања од областа на земјоделството.