Живот
17. February 2016 - 15:51

Сред венчавка прво го тепаше со бидермаерот а потоа му избега

Брачните расправии за никого не се пријатно искуство. Но кога ќе се случат на самиот ден на венчавката тогаш тоа претставува многу сериозен проблем. Ваква сцена неодамна е снимена во Русија.
 
На руските улици можат да се видат најбизарните сцени. Со оглед на тоа дека повеќето во своите автомобили имаат камери, такви сцени често се објавуваат на интернет, стануваат вирални со илјадници прегледи.
 
Во овој случај нажалост никогаш нема да дознаеме зошто дошло до расправија и уште побитно дали се случила пред или после судбоносното "да". Едно е сигурно, младоженецот го извлече подебелиот крај!