Балкан
12. May 2016 - 9:37

Срцето на Зоран му пука од тага поради неговата ќеркичка - Еве Јана што прави секој ден

Сопругот на убиената Јелена Марјановиќ, Зоран вчера на 40-дневниот помен од убиството на неговата сопруга Јелена бил видно вознемирен и само гледал во гробот на својата сопруга. 

Зоран кратко искоментирал за српски Блиц. 

- Тешко ми е, но се борам. Јас се уште не сум целосно свесен за трагедијата која ми се случи. Понекогаш имам чувство дека мојата Јеца ќе се врати. На ќерката Јана и е најтешко. Не може да заспие пред зори и секој ден си ја бара својата мајка, -  изјавил тој.