Македонија
29. October 2020 - 13:12

Спасовски хоспитализиран на Инфективна

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски е примен на ЈЗУ Универзитетска клиника за инфективни болести и фебрилни состојби – Скопје поради висока температура, потврдија од Министерството за внатрешни работи.

Од МВР истакнаа дека здравствената состојба на министерот е стабилна.