Живот
4. December 2016 - 20:31

Совршена елка од картон- направете ја и вие за Нова година

Оваа креативна девојка направи елка од картон која воодушеви неколку милиони луѓе.

На Фејсбук оваа снимка е споделена скоро два милиони пати. Кога ќе го погледнете видеото и елката ќе сфатите зошто.