Бизнис
27. February 2017 - 8:36

Советот на странски инвеститори ќе ги презентира приоритетите за годинава

Советот на странски инвеститори при Стопанската комора на Македонија денеска ќе информира за фокусот на нивната работа во оваа година. 

На прес-конференцијата, којашто ќе се одржи во Стопанската комора на Македонија, ќе се обрати претседателот на Советот на странски инвеститори Штефан Петер.