Македонија
10. April 2020 - 16:44

Совети од психијатар како полесно да ги поминете деновите во изолација или полициски час

Во 16 часот почна најдолгиот полициски час во Македонија. Граѓаните ќе останат дома во 61-часовен карантин. Како најдобро да го поминат времето, а да немаат психички последици разговараме со психијатарот доктор Васка Митова од клиниката за психијатрија.