Џет-Сет
13. April 2017 - 13:25

Сосема друг човек - Пејачка Ана Кокиќ пред операциите изгледала вака

Пред да посети пластичен хирург Ана Кокиќ изгледала непрепознатливо. Како да е друг човек.
 
Погледнете како изгледала пејачката.