Македонија
16. April 2018 - 11:06

Сопружници од Скопје долго ќе го паметат вчерашниот ден: Додека седеле на тераса, ова им се случи

Вчера во 15.45 часот ул. „Брсјачка Буна“ во Скопје, додека Е.А. (45) седел на терасата со неговата сопруга З.А. (42), помеѓу нив паднало зрно од огнено оружје, кое ја оштетило настрешницата од лесонитни табли.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.