Македонија
20. September 2016 - 17:40

Сообраќајот на патот Гостивар-Кичево забавен поради сообраќајка

Поради случена сообраќајна незгода сообраќајот на магистралниот пат Гостивар-Кичево се одвива наизменично по една коловозна лента, соопшти АМСМ.

Сообраќајката се случила кај исклучокот за село Ново Село.