Македонија
14. September 2018 - 21:57

Сообраќајка на патот Струмица - Ново Село, сообраќајот во прекин

Поради случена сообраќајна незгода кај исклучокот за селата Дабиље и Босилово во прекин е сообраќајот на регионалниот пат Струмица- Ново Село.

Сообраќајот, како што информира АМСМ, е во прекин од 19:40 часот.