Македонија
15. January 2020 - 19:23

Сообраќајка на патот Скопје-Велес, надлежните служби се обидуваат да го извлечат излизганиот камион

Сообраќајна незгода се случила на автопатот Велес-Скопје во која се излизгал еден камион, денес  пренесува „Република“.

Со механизација надлежни служби се обидуваат да го извлечат камионот кој вчера се излизгал на автопатот Велес-Скопје, поради што се создале и големи колони од возила.

Од МВР потврдиле дека вчера се случила несреќата и дека нема повредени лица.