Македонија
20. March 2018 - 17:31

Сообраќајка на патот Куманово-Крива Паланка, сообраќајот во прекин

Попладневно на регионалниот пат Куманово - Крива Паланка се случи сообраќајна несреќа поради која во прекин е сообраќајот од 15 часот и 30 минути.

Сообраќајката е во близина на село Псача.