Македонија
10. July 2018 - 18:08

Сообраќајка на патот Градско - Плетвар, сообраќајот во прекин

Сообраќајот на регионалниот пат Градско - Прилеп кај тунелот м.в. Фариш од 17:15 часот е во прекин, соопшти Авто-мото сојузот на Македонија.

Прекинот на сообраќајот е поради случена сообраќајна незгода