Македонија
30. August 2019 - 22:37

Сообраќајка на патот Демир Хисар – Кичево

Поради сообраќајна незгода, сообраќајот на патниот правец Демир Хисар – Кичево е во прекин.

Како што информираат од АМСМ, сообраќајот е во прекин од 20:40 часот.