Македонија
16. August 2019 - 16:27

Сообраќајка кај Карпалак

Сообраќајна несреќа се случила пред малку на патниот правец Скопје- Тетово, кај Карпалак. Се судриле два автомобили.

Внимавајте со возењето, порачува возачот кој ја направи фотографијата и ја постираше на Фејсбук групата „Ѕид на сообраќајниот срам“.