Живот
29. November 2016 - 9:15

Солзи ќе ви течат од смеење кога ќе ја видите реакција на ова бебе кое прв пат пробува брокула

Ова бебе не беше воодушевено од овој зеленчук, што покажува и нејзината пресмешна реакција кога мајка и почна да ја храни.