Бизарно но вистинито
8. April 2016 - 18:20

Сокрил камера во старечки дом каде лежела неговата мајка - Тоа што го снимил е ужасно!

Камил Pарент има мајка која живее во старечки дом. По неколку дена приметил дека неговата мајка на рацете и нозете има модринки. Тоа му било прво предупредување дека работите не се во најдобар ред...
 
Одлучил во нејзината соба да постави скриена камера, за да види што вушност се случува. Кога ја погледнал снимката, имал и што да види...