Живот
1. September 2016 - 22:05

Собрал многу стари прозори - неколку дена подоцна добил нешто од кое ќе ви застане здивот

Кога ќе видите што направил овој мајстор од многу стари прозори, неискористени, нема да верувате на своите очи.

Ново на Сител