Живот
23. December 2015 - 21:19

Со ова барем за момент ќе се вратите во детството - Погледнете како се произведуваат...

Нема дете кое не ги сака добро познатите лижавчиња во форма на бастумчиња.

Но и возрасните ги обожаваат подеднакво како и децата.

Тие се најпознатите новогодишни лижавчиња.

Погледнете го видеото и дознајте како се произведуваат.