Живот
28. March 2017 - 17:24

Со години не знаела дали е жив - Вака изгледа таткото на пејачката, кој за малку ќе го изгубела во војната

Додека била мала, родителите на пејачката Анабела-Јадранка и Ахмед се развеле. Анабела продолжила да живее со својот татко, од кој го наследила и талентот за музиката.

За време на војната, Анабела се упатила во Швајцарија заедно со својот тогашен дечко, кој набрзо починал. Таа со години не можела да стапи во контакт со родителите.

За среќа, нејзиниот татко ја преживеал војната, а денес таа оди често кај него на посета.

На Инстаграм таа сподели и фотографија од посетата кај него.