Џет-Сет
28. јуни 2017 - 12:31

Со години ја криеше: Вака изгледа помладата сестра на ќерката на Весна Змијанац

Со оглед на тоа дека добро се знае дека Весна Змијанац има едно дете, ќерката Николија Јовановиќ, на јавноста не и беше познато дека Николија има сестра.

Станува збор за сестра по таткото Владо Јовановиќ, кој по Весна се ожени и има две деца, Теодора и Лука.

Сестрата на Николија од пејачката е помлада 10 години и е вистинска убавица. Како што истакнала во една прилика, Теодора има желба да студира во Атина исто како и Николија.