Живот
17. November 2017 - 10:43

Со година сме биле во заблуда: Ова е вистинската причина зошто Кевин остана сам дома

Иако сте го гледале филмот „Сам дома“ повеќе пати, најверојатно не сте забележале еден детаљ во филмот кој би можел да промени се. 
 
Еден корисник на Редит забележал како таткото на Кевин неговата авионска карта е фрлена во ѓубре, а многу брзо се развила расправата дали тоа го направил случајно или намерно. 
 
На филмот сите се сеќаваат. Поради недостаток на струја, семејството  не се разбуди на време па мораше да брза на аеродром. Во таа гужва Кевин останува дома и мора да се бори со крадците. Корисникот на Редит тврди дека Питер Мекалистер Кевин намерно го оставил дома.
 
Кога Кевин истурил млеко, неговиот татко картата со марамицата ја фрлил во канта за ѓубре. Дури и да не го заборавиле Кевин, без карта никаде немаше да оди. Корисникот на Редит тврди дека Кевин не бил на листата, со оглед на тоа дека семејството повеќе пати ја проверувале листата кога ги делеле картите. 
 
Фактот дека картата на Кевин завршила во корпа за отпадоци отворила нови прашања, а во расправата на Редит има навистина забавна теорија па  многумина се прашуваат дали таткото на Кевин ги испратил крадците...