Живот
18. јуни 2017 - 21:08

Снимка од која се леди крвта во вените: Проколната кукла зборува и намигнува иако батериите и се извадени

Во Перу проколнатите кукли се многу популарни. Неодамна од таа земја стигна веста за проклетата кукла која го тероризира семејството, а сега се појави и видео снимка од проклетата кукла која зборува и се движи иако батериите и се извадени.

Детската кукла е снимена во перуанскиот град Куско, а во еден дел од снимката, играчката реагира и ја движи главата додека човек разговара со неа пред да се сврти кон него и да му намигне.

Погледнете: