Македонија
4. March 2017 - 13:41

Снимка од дрон: Кичево со масовна поддршка за заедничка Македонија

 
Во Кичево граѓаните дадоа масовна поддршка за зачувување на заедничка Македонија.
 
Погледнете дел од атмосферата снимена од дрон.