Живот
30. January 2017 - 23:19

Снимка која го шокираше светот: Девојче си играше со куклите и одеднаш хорор

Куклата почнува да ја мрда главата, листовите од масата летаат низ собата.

Не, ова не е сцена од хорор филм, туку снимка од надзорна камера во една семејна куќа.

Додека девојчето безгрижно си игра со својата кукла, другата кукла на само еден метар почнува да мрда со главата.

Погледнете што се се случуваше...