Живот
14. October 2015 - 20:17

Снимиле порно филм во средно училиште - Еве што се случило после скандалот

Училишниот систем во средно училиште во Лос Анџелес, привремено ги забранил сите снимки за употреба за комерцијални цели. Тоа се случило откако дознале дека во еден од своите кампуси било одобрено да се снима порно филм.
 
Филмот „Revenge of the Petites“ е снимен за два викенда по ред во средното училиште Александар Хамилтон во 2011 година.
 
На снимките се снимени девојки кои топлес ги перат своите автомобили.
Директорот на училиштето Шенон Хејбер, тврди дека се работи за недоразбирање. Односно училиштето не ни знаело за каков вид на филм станува збор и дека продуцентската куќа AMKingdom.com одсега е забранета во таа област. Исто така на компанијата и е наредно да ги избрише сите слики на кои го има училиштето или пак некој од нивните ученици.